Bachbloesem-advies.

Gepersonaliseerde begeleiding.

  • emotioneel evenwicht
  • natuurlijke middelen
  • ook voor baby's
  • ook tijdens je zwangerschap

Bachbloesemremedies zijn vloeibare extracten van wilde bloemen, struiken en bomen en werden ontdekt door de Britse arts dr. Bach (1886 - 1936).


Dr Bach stelde vast dat Bachbloesems kunnen helpen om zich bewust te worden van gemoedstoestanden en levenshouding om deze zo (terug) in balans te brengen.


Bachbloesems bieden ondersteuning bij negatieve emoties zoals angst, piekeren, verdriet, innerlijke onrust, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, schuldgevoel,… . Op die manier kunnen ze hulp bieden in stresssituaties of bij het verwerken van een moeilijke levensfase of een ziekteproces.


Ook voor kinderen hebben Bachbloesems veel te bieden. Met Bachbloesems benaderen we kinderen als individu met eigen behoeften: we gaan zoeken naar de oorzaak van hun gedrag en gaan van daaruit de gepaste bloesem aanbieden om hen emotioneel te ondersteunen.


De keuze maken uit de 38 verschillende bloesems vraagt kennis van zaken. Als Bach-coach kan ik je hierin helpen.

Bachbloesemremedies zijn 100% natuurlijk en kunnen door iedereen genomen worden, ook door baby’s en tijdens een zwangerschap. Ze hebben geen enkel neveneffect, zijn niet verslavend en kunnen met elke andere behandeling gecombineerd worden.


Tijdig ingezet hebben ze ook een belangrijke preventieve functie.