Werkwijze.

Opstart:

intakegesprek - 90 min.

90 €

In het intakegesprek krijg ik een beeld van je gezondheidssituatie, levenswijze, je geschiedenis, je voedingspatroon en jouw concrete vragen. 

Het intakegesprek duurt ongeveer 90 minuten.

Indien er een uitgebreidere analyse noodzakelijk is wordt daarvoor 65€/uur aangerekend.Om efficiënt te werken en een eventuele doorverwijzing naar een arts te beoordelen, kan je best meebrengen:

  • een kort overzicht van je levensloop (1 pagina),
  • lijstje waarop je genoteerd hebt wat je gedurende 3 dagen at en dronk, waaronder 1 dag in het weekend,
  • het laatste bloedonderzoek (als je dat hebt),
  • een lijstje met je medicatie of voedingssupplementen (of je kan ze ook meebrengen),
  • een ingevuld BrainQ®-checklist: deze kan je via onderstaande link invullen en de resultaten die jij via mail zal ontvangen dan naar mij doorsturen: checklist.


We bespreken samen hoe ik je verder kan helpen. 


Ik stel zelf geen medische handelingen en, indien nodig, verwijs ik je door naar een arts of nemen we (mits jouw akkoord) contact op met je behandelende arts.


Orthomoleculair voedingsplan:

Als we tijdens de eerste afspraak beslissen een traject op te starten rond orthomoleculair voedingsadvies, dan ga ik op basis van de info die je me gaf  - door een epigenetische bril bekeken - een gedetailleerd voedingsplan uitwerken. Dit plan bespreken we dan in de volgende afspraak. Dit is tegelijk een educatief moment, waarin ik je uitleg waarom ik dit advies geef, zodat je er gemotiveerd mee aan de slag kan. Daarna volgen we de voortgang van je situatie op.

uitwerken voedingsplan

120 €

Voor het uitwerken van je gedetailleerd voedingsplan, rekening houdend met onze besprekingen en andere informatie die je me gegeven hebt, reken ik forfaitair 120€, ongeacht het aantal uren werk. Zo sta je niet voor verrassingen...

bespreking voedingsplan - 60 min.

65 €

Tijdens deze afspraak wordt jouw persoonlijk voedingsplan besproken.

Naast je voedingsplan krijg je ook advies rond eventuele supplementen, spreken we ook af of er bijkomende ondersteuning nodig is.

opvolggesprek - 60 min.

65 €

Er wordt minstens één vervolgafspraak vastgelegd, zodat ik je eerste evolutie kan opvolgen en bijsturen waar nodig. 

Andere vervolgafspraken worden dan gemaakt in onderling overleg, én afhankelijk van je noden.

Voetreflexologie:

Tijdens een afspraak voor voetreflex nemen we kort de tijd voor een gesprek. In functie daarvan kan ik de techniek aanpassen. Een eerste sessie is altijd een standaard voetreflex. Vanaf de tweede afspraak kan ik eventueel overschakelen naar een meer gespecialiseerde techniek. Wil je wat meer tijd voor gesprek, boek dan een extra tijdslot van 30 min bij.

voetreflexologie - 60 min.

65 €

Voor de voetreflex dienen alleen schoenen en kousen te worden uitgetrokken en neem je plaats in een comfortabele voetreflex-zetel. De massage van je voeten en onderbenen gebeurt met natuurlijke olie. 

Dieptemassage:

Dieptemassage is een massage die de oorzaak van acute of chronische bewegings- of pijnklachten aanpakt.  Door de intensieve bewerking, die ongeveer 50 minuten duurt, worden de diepere spiergroepen in de probleemzone losgemaakt. 

dieptemassage - 60 min.

65 €

De dieptemassage zelf duurt 50 min. Er is hier tijd voor een kort gesprek.

relaxatiemassage - 60 min.

65 €

Bij deze massage wordt het ganse lichaam gemasseerd. Het is een stevige maar zeer ontspannende massage.

Voor alle duidelijkheid: wij doen niet aan sensuele of erotische massage.

Bachbloesem-advies:

Bachbloesems kunnen helpen om zich beter bewust te worden van gemoedstoestanden en levenshouding om deze zo (terug) in balans te brengen.

afspraak Bach - 45 min.

65 €

Een afspraak voor Bachbloesems duurt doorgaans 60 minuten. Op basis daarvan kan ik de juiste selectie Bachbloesems voor je maken.