Wat zeggen onze klanten?

Reviews:

Getuigenissen:

Effect voetreflexologie
Geert
Werchter
6 maart 2023

Hey Chantal,

de voetreflex die je me laatst gaf, heeeft haar werking niet gemist.

Ik heb zowaar een 2de adem gevonden, voelt het. Ook het rechteroog is fel verbeterd.

D'er komt ook zoveel op me af dat ik me niet kan permitteren om achterover in m'n zetel te gaan zitten. Maar ik heb toch 't gevoel dat ik 'n extra boost heb gekregen om die golf van inputs en to-do's beter aan te kunnen en het hoofd te bieden. DIKKE DANKjewel dus!

Holistische benadering
FH
Wezemaal
21 november 2022

U was een fantastische hulp voor me. Met u heb ik mijn trauma een richting kunnen geven zodat de triggers kunnen verminderen. 

Ook de lichamelijke pijnen, aan de hals, in de zij, de ruggenwervel, enz…  heeft u goed behandeld. Ik zal zeker niet wachten als ik ergens pijn heb om terug een afspraak met u te maken.

U was een professional en handelde met kennis van zaken, zowel psychisch als fysisch.  

Bedankt Chantal,

Bachbloesems
SL
Wezemaal
12 oktober 2022

Dag Chantal, ik wil je laten weten dat de Bachbloesems uitstekend werken, zowel mentaal als fysiek. 

Dank voor alles!

Over voedingsadvies

C.R.
Werchter
30 juni 2022

Ik ben nu ook gestart met nieuwe eetgewoonten en voedingssupplementen. Daarbij ondervind ik reeds duidelijke verbeteringen: mijn spijsvertering verloopt veel vlotter (niet meer misselijk na het eten, amper nog opgeblazen buik, constipatie vermindert maar zou nog beter moeten). De paniekaanvallen blijven tot nu toe achterwege en ik hoop dat dit zo blijft (hier ben ik wel wat ongerust over!); het daarbij horende gevoel van slecht in mijn vel zitten is ook erg verminderd. Misschien dat ik daardoor ook betere nachten heb waarbij ik langer ononderbroken slaap en minder lig te piekeren.


Nu nog een antwoord op de vraag of ik deze werkwijze zou adviseren 😉? Ja!!! Volmondig ja! Dat heb ik trouwens al meerdere malen gedaan. Niet alleen door de vooruitgang die merkbaar is met jouw werkwijze (ik wil niet steeds allerlei ongezonde medicatie nemen voor van alles en nog wat), maar zeker ook door de uitleg die je geeft, door de tijd die je maakt om te luisteren en de tips die je geeft.

Voetreflexologie en effect 
Geert vdB
Werchter
12 januari 2023

Chantal nam eerst de tijd en moeite om zorgvuldig naar mijn eetpatroon te kijken en te luisteren naar mijn lichamelijke klachten.

De voetreflexologie was deugddoend en ontspannend op 't moment zelf en vooral effectief: 's anderendaags voelde ik 'n pak meer energie dan anders. Geen nood aan 'n dutje, meer zin om initiatief te nemen... Wonderlijk!

Benieuwd hoe lang dit effect nog nazindert.

Over dieptemassage en duizeligheid
X
Rotselaar
7 juni 2022

Toen ik de eerste keer naar jou kwam, was ik de wanhoop nabij en zag ik elke vorm van behandeling somber in. Vooral toen ik de dagen na de eerste dieptemassage nog ergere nek- en hoofdpijn had en méér duizelig was, zakte de moed mij in de schoenen. Doch na enkele dagen merkte ik beterschap: minder pijn en duizeligheid. Nu, na drie massages, gaat het al stukken beter.

Over voetreflexologie
M.
Werchter
23 februari 2022

Beste Chantal,

Langs deze weg wil ik jou bedanken voor de weldadige voetreflexmassage die je me gisteren gaf.

Het voelde voor mij heerlijk, liggend onder je dekentje, warmte in mijn rug en ik zakte weg in een diepe ontspanning. Thuisgekomen had ik nog steeds dat weldadig effect van welzijn. Vannacht diep en vredig kunnen slapen. Ook veel dank voor het gesprek vooraf.

Met dankbare groetjes 


3 dagen later : Na 3 dagen blijf ik me veel beter voelen , ik heb praktisch geen pijn meer aan mijn nek, schouder, lies en heup. Door je voetreflex voelt het voor mij alsof alles weer stroomt. Zeker belangrijk is dat ik me bij jou op mijn gemak voel en ik vind het prettig dat je me uitleg geeft. Ik voel me welkom. Die scherpe liespijn heb ik altijd aangevoeld als een blokkade. En ik voel me ook veel rustiger zonder die zeurende pijnen in mijn lichaam. En ik slaap al 3 nachten door. De voetreflex massage  is voor mij echt een weldaad , heel  helend. Ik hoop dat mijn herstel eindelijk is ingezet.

Over voedingsadvies en supplementen
Y.
Rotselaar
12 oktober 2021

Dag Chantal,


Jij verdient een bloemetje want je therapie werkt - eindelijk na een lange zoek weg een zonnetje  - lichtpunt -  aan de heldere hemel.

Over voetreflexologie en dieptemassage
M.
Oostende
15 september 2021

Plotse maagklachten - allicht door stress - werden al in één afspraak voor voetreflex opgelost. Vreemde ervaring om het tijdens de sessie zelf te voelen overgaan...!  En alsof dat niet genoeg was, werd mijn pijnlijke knie, door dieptemassage op een specifieke spier (en niet de knie zelf), direct veel beter - geen last meer nu!


Bedankt!

Over ADHD/ASS - MYmind
Z.
Keerbergen
1 juni 2021

Na het MYmind-programma voelen wij ons als gezin beter in staat om op een minder reactieve manier met ons kind om te gaan. 


Onze dochter is gelukkiger, slaapt beter, piekert minder en kan zich beter focussen.


Een serieus engagement, maar zeker de moeite waard...

Over dieptemassage
X.
Rotselaar
27 oktober 2020

Eerst en vooral wil ik jou van harte bedanken voor je gesprek, je tijd en de helende behandeling. Ik heb een aantal dagen gewacht om jou een feedback te geven. De dieptebehandeling was voor mij zeer helend. De voorbije dagen heb ik amper pijn gehad. Enkel bij het opgaan en afdalen van 3 verdiepingen heb ik wel terug pijn gehad in mijn linkerlies en onderaan de linker enkel. Verder heb ik deugddoende nachten zonder pijn in de heupen, bekken en bil. Ik kijk uit naar de 2de dieptebehandeling....

Over voetreflexologie
Y.
Begijnendijk
3 augustus 2020

Na een eerste gesprek en enkele sessies voetreflexologie was mijn hoofdpijn verdwenen, en bleef ik ook nadien gespaard... . 


Ik had nooit een dergelijk sterk effect verwacht!  


Ik sukkelde al enkele jaren met hoofdpijn en had daarvoor al op vele plaatsen hulp gezocht - zonder resultaat.