Relaxatiemassage.

Diepe massage, gedurende 50 minuten.

  • stressbestrijding

Wat is relaxatiemassage?

Vooral langdurige stress kan voor chronische problemen in het lichaam zorgen. Een relaxatie- of ontspanningsmassage kan heel wat klachten helpen aanpakken, waardoor zowel je fysieke als psychische welbevinden verbetert.


Tijdens een relaxatiemassage wordt het volledige lichaam gemasseerd. De huid, je grootste orgaan, wordt daardoor al beter doorbloed zodat de regeneratie van je huidcellen verbetert. Ook de stimulatie van de zenuwuiteinden heeft een positieve invloed.


Deze ontspannende massage brengt je zenuwstelsel tot rust. Daardoor daalt de bloeddruk en neemt de druk op de hartspier af. Dit effect is zeker belangrijk bij mensen met verminderde mobiliteit.


Deze massage  heeft ook een positieve invloed op de werking van je organen. De bloed-en lymfecirculatie worden sterk bevorderd waardoor afvalstoffen sneller worden verwijderd. Na een sportprestatie zorgt ze voor een sneller herstel van de spieren en preventief voorkomt ze blessures.


We passen de behandeling steeds aan aan je individuele noden. Alvorens we van start gaan wordt overlegd welke druk je aangenaam vindt en  welke punten extra aandacht vragen.